Romjulskonsert med Kilen, Zethner og Kjeldal

Lørdag 30. des. kl. 19:30. Billetter kr. 200,-

Det begynner å bli en tradisjon at Ingunn Kilen Jakob Zethner og Magnus D. Kjeldal holder romjulskonsert i Tokestua. Dette blir en trivelig kveld med stor sang, fin musikk ….og gratis kaffe og kake:)

Ingunn Kilen:

Ingunn Kilen startet seint med sin sangutdannelse. Før det jobbet hun som butikkslakter og sang i kor. Hun har nå en Bachelor og en Mastergrad i Opera og er nå fast ansatt i operakoret ved den Norske Opera og Ballett.

Ingunn har sunget flere roller som 3 dame i Tryllefløyten, ved Malmø¸ Opera, Giovanna i Rigoletto ved Oscarsborg opera og Filipjevna i Eugene Onegin med Nordnorsk opera.

I 2016 gjorde hun igjen rollen Filipjevna ved Operaen i Kristiansund og Ulrica i Maskeballet av Verdi i Nordfjordeid. I 2016 sang hun Siegrune i Valkyrien av Wagner i Odense i Danmark.

Hun har mottatt Kirsten Flagstad prisen som var en stor ære, og blant annet sunget Wagner Wesendonck lieder i Oslo konserthus og med Stabsmusikken i Riddersalen ved Akershus festning.

 

Magnus Dorholt Kjeldal:

Magnus Dorholt Kjeldal (f. 1989) er oppvokst i Lunde Telemark. Han fattet tidlig en interesse for musikk og sang, og den har fulgt ham hele veien videre. Han har sin utdannelse fra bl.a. Skien VGS, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøyskolen i Oslo.

Magnus er en ettertraktet opera- og konsertsanger. Han har en moden, varm og fyldig stemme, og en behagelig og trygg tilstedeværelse på scenen.

Han gjorde sin debut i rollen som Fiorello i Barberen i Sevilla på Den Norske Opera & Ballett i 2012. Magnus er å se flere steder rundt i Norge. Han har blant annet gjort tittelrollen i Figaros bryllup i Kristiansund, Marullo i Rigoletto i Kristiansand og Båtsmann Mats i Maskeballet i Nordfjordeid.

I tillegg til sin sangkarriere er Magnus veldig allsidig. Han har fordypet seg innen meditasjon, biomekanikk og anatomi, flere former for terapi og mental coaching i tillegg til forbindelsen mellom kropp og sinn og hvordan man kan jobbe for å utnytte sitt potensiale til det fulle, både i sang, spill og i livet forøvrig.

Magnus bor for tiden i Mexico hvor han både synger og underviser.

 

Jakob Zethner:

Jakob Zethner, Dansk Bassanger

 

Uddannet pianist og akkompagnetør i 1995. Debut som operasolist på Aldeburgh Festivalen i England 1996 som Collatinus i Brittens Rape of Lucretia siden optræden på operascener i UK, DK, Tyskland,

 

Norge, Sverige, Italien og Frankrigde sidste par år på Norske Opera, Royal Opera Versailles som Ariodate i Xerxes, Teatro RegioTorino som Father Truelove i Rakes Progress , Opera Hedeland som Ferrando i Trovatore og DetKgl Teater i Kæbenhavn som Astolfo i Alcina.

Senest Maskarademester og Vægter i Nielsens Maskarade på Concertgebouw, Amsterdam, Fernando i Beethovens Fidelio med Malmø Symf Ork,

Sarastro i Tryllefløjten med Odense Symfoniorkester. Nylige optrædener inkluderer bla.a Sprecher i Tryllefløjten med Opera Østfold, Polonius i operaen Hamlet in Absentia med Nordic Opera og Faderen i operaen Brødre på Den Jyske Opera.

Ofte anvendt som koncertsanger med symfoniorkestre og har også  i Telemark sunget musikal ved musikalfavoritter i Tokestua, og sunget i Chess på Tivoli i Danmark. Ynder at optræde med egne sammensatte koncerter med højt niveau og varm levende formidling.