En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal

10. februar kl. 19:00. Billetter voksen kr. 295,- Barn kr. 190,-

Det er allerede gått mange år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten.   I tillegg er hun  kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .  Nylig så vi henne på Stjernekamp der hun sjarmerte alle med sitt smittende vesen.

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Til tross for at Maria Arredondo nettopp har blitt mamma, har de valgt å fortsette som før.  Etter den tradisjonelle juleturneen, fortsetter de  med den kritikerroste konsertserien  EN AFTEN MED MARIA ARREDONDO OG TORSTEIN SØDAL  som de startetmed  i 2016. Høsten 2017 ble repertoaret  nyvasket, og Mikael Neumann sto for regien.