En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal

10. februar kl. 19:00. Billetter voksen kr. 295,- Barn kr. 190,-

Kjøp billetter

Det er allerede gått mange år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten.   I tillegg er hun  kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .  Nylig så vi henne på Stjernekamp der hun sjarmerte alle med sitt smittende vesen.

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Til tross for at Maria Arredondo nettopp har blitt mamma, har de valgt å fortsette som før.  Etter den tradisjonelle juleturneen, fortsetter de  med den kritikerroste konsertserien  EN AFTEN MED MARIA ARREDONDO OG TORSTEIN SØDAL  som de startetmed  i 2016. Høsten 2017 ble repertoaret  nyvasket, og Mikael Neumann sto for regien.