Hardhaus

16. nov. kl. 22:00 (Dørene åpner kl. 21:00) Bill. forhåndssalg kr. 290,-/330,- i døra

Hardhaus tilbake til Drangedal og Tokestua!

Hardhaus tar turen tilbake til der bandet startet eventyret for 1,5 år siden, og har siden den gang turnert over hele Norges land. Bandet har heller ikke ligget på latsiden når det kommer til ny produsert musikk, og har allerede gitt ut hele fem singler siden sist de besøkte Tokestua.

Bandet med drangedølingen/krokungen Vidar Heldal i front vet å levere konserter med mye energi, og vi vet at vi kan vente oss en forrykende konsert denne kvelden også.

Hardhaus er et hardt-satsende band fra Telemark som serverer originale låter på dialekt. Bandet består av fem rutinerte musikere som har lang fartstid fra andre band.

I pressen er Hardhaus blitt omtalt som «Telemarks nye supergruppe» og med et knallsterkt og kritikerrost debutalbum i kofferten har Hardhaus gjennomført sin første turne. Etter en turne bestående av konserter på noen av de største scenene i landet. Samt flere singel-utgivelser forsetter Hardhaus å bevise at de er et band man må regne med! Gutta serverer fengende låter i landskapet mellom rock og country på dialekt, og det hersker ingen tvil om at Hardhaus er en like energisk enhet på scenen som på plate.

 

Hardhaus – hard|haus

Slår du opp Hardhaus i ordboka, finner du forklaringen «hardt hode» som betegner en person som tåler mye, er modig og sterk.

 

Bandet består av:

Vidar Heldal – Vokal

Erik Norheim – Gitar

Erik Damberg – Bass

Endre Christiansen – Tangenter

Jonas M. Lima – Trommer

 

Arrangør: Hardhaus