Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen

Utsatt til: 25. sept. kl 20:00 (dørene åpner kl. 19:00) Servering Billetter forhåndssalg kr. 415,-/dørsalg kr. 450,-

Hei alle sammen!

Konserten med Henning Kvitnes, 20. mars, må dessverre utsettes til 25 september. Avgjørelsen er tatt i samråd med artist og etter generelle anbefalinger om begrensning av Koronasmitte.

For de som ønsker å beholde billettene sine så vil de være gyldige 25. sept.

Ønsker du å få refundert billetten din:
De som har kjøpt på nett sender en mail til post@ebillett.no
Oppgi de fire siste sifferne i kortnummeret du ha bestilt billetten(e) med, dato (20. mars), navn på arrangement og at det er i Tokestua.
Hvis du har kjøpt flere billetter og vil ha refundert noen av de, må dette tydeliggjøres…

Billetter som er kjøpt på Servicekontoret kan refunderes der ved innlevering av billett (gjelder ikke dere som har fått denne mailen.)

OBS! For å få refundert billett må dette gjøres innen 31. mars.

Vi beklager hva dette måtte medføre av problemer for dere!

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018. Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet.

I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

Vinteren 2020 settes av til Norgesturné med Trond Helge Johnsen
Trond Helge Johnsen er en  etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Singelen «Under huden» kom 8 november. Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020.

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Det vil prioriteres litt mindre scener og steder som vanligvis ikke har fått besøk Henning Kvitnes. Intimt, tett og nære.