Kultur

Kultur

Tokestua kultursal åpnet i 2013 og er en ny og moderne sal. Tokestua er en fleksibel flerbruksarena, med mulighet for både stående publikum (kapasitet 400), sittende i amfi (kapasitet 200) og bordsetting til 150 personer. Tokestua har et variert tilbud for alle aldersgrupper. Her finner du konserter, teater, foredrag og konferanser. Tokestua kan også leies til dine arrangementer. Tokestua kultursal har moderne lyd - og lysutstyr og et flyttbart amfi.

Tokestua kultursal har som målsetting å presentere et kulturprogram som treffer alle aldersgrupper og ulike preferanser. Vi arrangerer konserter, teater, stand-up, foredrag, musikaler mm. Vi tar gjerne i mot tips fra deg om du har forslag til innhold i kulturprogrammet.

Tokestua skal ikke bare være en visningsarena for eksterne artister, men kanskje vel så mye være en produksjonsarena for lokale musikere og kunstnere. Tokestua brukes i så måte til øvinger og fremføringer med lokale artister i regi av skole, kulturskole, lag og foreninger. Det er viktig for Tokestua at det lokale kulturlivet lever!

Utleie
Du kan leie Tokestua til egne arrangementer. Ved behov kan vi ordne med lyd, lys og personell til å betjene dette utstyret. For mer info se UTLEIE.

Billettkjøp
Det er fire innganger til å kjøpe billetter til våre arrangementer:
1. Fra våre hjemmesider: Til billettsalg
2. Via vår mobil-app: eBillett. Om man går inn på http://ebillett.no/mobileapp blir du sendt til riktig nedlastingskilde uavhengig om du bruker iPhone eller Android.
3. I kiosken. Denne åpner normalt 1 time før annonsert arrangement/kino.
4. Drangedal servicekontor: mandag – fredag (8.00-15.00), tlf. 35 99 70 00