Romjulskonsert

30. des. kl. 18:00. Bill. kr. 250,- (barn u/16 år gratis inngang) Pause med kaffe og kaker

Ingunn Kilen er en mezzosopran fra Drangedal i Telemark og har en Bachelor og en mastergrad i Opera. Etter å ha vært freelancer noen år har hun nå  fast kontrakt i operakoret på Den Norske Opera & Ballett .

Ingunn har sunget flere roller i inn og utland og har gjort både konserter og kirkemusikk.

I 2009 fikk hun Kirsten Flagstad prisen som var en stor ære.

 

 

Jakob Christian Zethner er uddannet i Ungarn ved Franz Liszt Akademiet, i Danmark ved Det Jyske Musikkonservatorium og i England på The National Opera Studio. Fik sin debut som solist i 1998, og som operasanger i 1996 som Collatinus i Brittens Rape of Lucretia på Aldeburgh Festivalen i England. Siden har han sunget et væld af roller på operascener i England, Danmark, Italien, Sverige, Norge, Frankrig og Tyskland – blandt andet på Teatro Regio Torino, Det Kgl. Teater, Den Norske Opera og Opera de versailles. Senest på den Islandske opera, Operaen i Budapest i juni 19 samt i Århus på den internationale produktion af operasensationen Michael Kohlhaas i august 19 . Kommende engagementer inkluderer Wagners Mestersangerne på Den Norske Opera og operaen Brødre på Den Islandske Opera, samt operaen Rigoletto på Den Jyske Opera i Århus. Jakob Christian Zethner er også aktiv som koncertsanger både i Danmark og internationalt, hvor han blandt andet har optrådt med DR Symfoniorkesteret, Malmø Symfoniorkester, Det Norske Kammerkor og det Hollandske Radioorkester på Conzertgebouw. Jakob driver sammen med sin hustru Elisabeth de Lunde i Lunde den sukcesfulle konsert og kunstarenaen Villa Lunde der næste år har 5 års jubileum med mere end 60 vellykkede konserter og arransjementer .

 

Kari Lise Høgseth (mezzosopran) er fra Skien og er utdannet ved  Griegakademiet i Bergen og Operahøgskolen i Oslo. Sesongen 2009-2010 var hun solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett, hvor hun var solist i blant annet Rusalka av Dvořak og barneforestillingen Forhekset. Kari Lise har også  hatt solistoppdrag hos blant andre Opera Sør, Oscarsborg Operaen, Oslo Operafestival og Ringsaker Operakor og har gjort roller som Dido i Dido og Aeneas av Purcell, Ramiro i Mozarts La finta Giardiniera, Mum i Brittens Albert Herring, Fidalma i Il matrimonio segreto av Cimarosa og Mercédès i Carmen. Hun er jevnlig solist i kirkemusikalske verker og har utmerket seg som en dyktig formidler i romanserepertoaret. Hun har gjort en rekke barneforestillinger og opera- og operettekonserter med Operatrioen De Tre Damene. Høsten 2015 ble Kari Lise fast ansatt i Operakoret ved DNO&B. Hun mottok Telemark fylkeskommunes kunstnerstipend i 2009.