Kino

Tokestua kino ønsker å vise et bredt utvalg av aktuelle filmer. Vi ønsker å vise både store kassasuksesser og smalere europeisk film. Det er først og fremst fredag og søndag som er kinodager i Drangedal. Men av og til, f.eks. når det er filmer med stort publikumspotensial eller ved premiere på andre dager, vil det bli satt opp visninger utover helgene.

cinema-3dFantastisk kvalitet på lyd og bilde!
På Tokestua kino vil du få en svært god kvalitet på lyd og bilde. Tokestua kino vil kunne tilby verdens skarpeste kinobilde med Christie 4K prosjektor levert av Unique Cinema Systems.Med 4K får publikum oppleve et kinobilde med fire ganger høyere oppløsning enn tradisjonell 2K (8,8 mot 2,2 megapiksler). Projektoren vil også kunne vise filmer med High frame rate 3D (høy bildefrekvens), som betyr en hastighet på 48 bilder pr sekund. Standard har inntil nylig vært 24 bilder pr. sekund. Doblet bildefrekvens skal forbedre opplevelsen og kvaliteten av 3D-opptak ved at bildene blir klarere og tydeligere, og raske bevegelser og panorering blir mindre hakkete og slørete og dermed mer virkelighetstro. Vi kan med dette garantere den best mulige filmopplevelse i Tokestua kino.

Film er også i Drangedal absolutt best på kino. Dette gjelder ikke bare kvalitet på lyd og bilde, men også kinoen som sosial møteplass. Tokestua kino vil derfor også selvsagt tilby kaffe, mineralvann, popcorn, baconcrisp og annet kinogodt.

Alternativt innhold
Digitalt kinoutstyr, gir i tillegg til ferske filmer, mulighet til å vise alternativt innhold. Dette kan f.eks. være direkte overføring av store idrettsarrangementer, konserter eller andre tv-begivenheter. Også her vil det være fullt mulig å komme med forslag til oss om hva det kunne vært interessant å oppleve på stort lerret sammen med mange andre.

soccer_match_wallpaper_52747